Program 11: Ordföranden för Dekadance Stockholm, Mårten aka KawayamaTen!

April 16, 2017

Veckans gäst Mårten, eller KawayamaTen som han också kallar sig, är ordförande för Dekadance, Sveriges största fetischklubb.

I Burlesquepodden pratar Mårten bland annat om fetischklubbscenen i Stockholm och om sin passion för repkost!

Dekadance är en kinky, queer kulturförening som riktar sig till öppensinnade personer som uppskattar sexuella uttryck som spränger gränserna för kön, läggning och andra normer som omgärdar sexualiteten, som är intresserade av fetischism, kinky sex, exhibitionism och kreativitet, och som tycker om att släppa hämningarna, festa loss och dansa till tung elektronisk musik. Här är det latex, lack, läder och det extrema som gäller. Strikt dresscode (huvudregeln är att dina kläder ska uppfattas som utpräglat kinky även av andra) och medlemskap (vilket är gratis), men med en fantastisk välkomnade och lekfull stämning med många stammisar. Dekadance är i första hand en fetischklubb, men många av gästerna är även intresserade av BDSM och andra typer av utlevnad. På festerna finns det darkrooms med madrasser där gäster kan dra sig undan och utforska varandra lite närmare och play rooms där det finns lekmöbler tänkta för BDSM-lekar: allt från stupstockar till gynekologstolar.

Dekadance är tänkt som en frizon för personer med alternativa sexuella uttryck där just du ska känna dig som ditt snyggaste, starkaste och sexigaste när du besöker klubben. Att vara lite kinkyminded är en stor resurs och glädje, och hos Dekadance kan du utforska gränserna till vad du trodde var möjligt. För att alla, oavsett hur öppna de är inför andra, ska känna sig trygga tillåts inte kameror eller mobiler i lokalen utan vill man bli förevigad får man vända sig till någon av Dekadance officiella fotografer, som gärna hjälper till. Vi ses på Dekadance!

www.dekadance.se

00:0000:00

Facebook Comments: