Program 12: Märit för burlesk.se

April 23, 2017

Märit började uppträda professionellt på burleskklubbar kring årsskiftet 2015-2016 efter att ha gått på Burleskakademien. Hon är mest känd för sitt mensnummer, sin underfundiga humor och smittande energi. Märit utgör också en tredjedel av burleskgruppen the Trouble tits. Förutom att stå på scenen älskar Märit burleskens historia och burleskens feministiska och revolutionära kraft. Följ henne på instagram.com/marit.burlesque ochfacebook.com/maritburlesque
 
Märit är också skribent och redaktör på burlesk.se. Tanken med burlesk.se är att det ska vara en plats för nyfikna att hitta vägen in i burlesken som hobby, lära sig saker och lära känna andra. Det ska också vara en plats för alla som är verksamma inom burlesken att kunna hålla kontakt, att komma till tals i olika frågor som berör vår scenkonstform och att kunna diskutera burlesken som arbete.
 
Redaktionen på burlesk.se arbetar för att ge utrymme för många olika från personer med olika ingångar till burlesk som möjligt. Varje vecka publicerar de inlägg från någon av våra fasta gästbloggare från Luleå i norr och Malmö i Söder till Helsingfors i Östester och Oslo i väster. Dessutom går det att via Instagramkontot burlesk.se följa burleskartister och grupper från hela landet som turas om att lägga upp bilder från sin vardag.
Följ burlesk.se på facebook.com/burlesk.se och instagram.com/burlesk.se

I Burlesquepodden pratar Märit bland annat om sitt brinnande intresse för burlesque, kroppen som uttrycksmedel och om burlesk.se vilket hon är en av redaktörerna för.

Programmet sänds i samarbete med Passion of Sweden som säljer sexleksaker och underkläder på nätet. Passion of Sweden kan kan sexleksaker och Burlesquepodden älskar deras produkter! Ni hittar dem på www.passionofsweden.se

00:0000:00

Facebook Comments: